Beautiful Every Time
Bonjour.


Hi stalker! I am Asyiqin. 14.


Twitter


Follow | Dashboard


Stalker.


Credits.


Template by : Shira Radzuan
Basecodes by : Ainabillah
Edited by : Nurul Asyiqin
The pictures by : WeHeartit
Background by : Subtle Patterns
Cursor by : Ayem Rawi

Best view with Google Chrome


Boring day :(

Assalamualaikum,


Dear holidays, awak tahu tak awak dah buat saya bosan. Awak dah macam saya ni takda arah tujuan. Duduk rumah je tak pergi mana pun cuti ni. Mana tak boring. Best lah orang yang pergi vacation dengan family tu. Tak bosan malah lagi berseronok kan. Jeles dengan awal semua yang tengah pergi holiday sekarang.

Saya dah lama tak update blog kan. Saya ada exam lah sebelum cuti tak sempat nak bagitahu sebab tak boleh online. Kalau online internet lembab pun buat apa juga kan. Sekarang internet lembab lah juga saya update ni pun sebab bosan sangat. Eh dah masuk seminggu cuti awak semua nak tahu tak saya buat apa? Saya menghadap laptop, makan, tidur. Haaa, ni lah rutin seharian saya sepanjang cuti. Haaa takda kerja sekolah ke? Ada iaitu folio ~ Haha saya ni macam lah rajin sangat nak buat. Takda mood lah nak buat. *sigh

Eeii kenapa tetiba awak saya ni? Ni yang mula geli geleman ni. Haih tak biasa macam ni lah jadinya, Rasa macam real pulak cakap saya awak ni kan. Guna panggilan macam biasa sudahler. Korang semua macam mana cuti ni? Ada pergi jalan mana mana tak. Yang ada tu untunglah kan jalan jalan. Siapa yang duduk rumah je? High five sikit. Kita sama!!! Bosan gila kot duduk rumah. Heh -.-

Nak tahu tak syikin buat apa je cuti ni? TAKNAK! Hm, siapa yang taknak tu kan senang je naik kan arrow kat mouse awak tu atas sekali belah kanan. Nampak tanda 'X' haaa, tekan sekarang. Eh sebelum tu saya nak cakap byebye. Hihihi. Siapa yang nak dengar tu meh sini sikit meh sini. Syikin cuti ni kan syikin pergi sini je. Tengok bawah!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Haaa semput tak? Haha pergi ambil inhaller cepat. Lols. Saya pergi kat sini je haaa.

.
.
.
.
.
.
.
.
.


Heheh itu je cerita dia. Penat korang je scroll sampai bawah kan. Kesian~ Hihi sorry lah sekali sekala bergurau apa salahnya. Haa, jangan lupa follow kita dekat Twitter tau. Syikin tunggu kedatangan korang semua. 


BYEBYE! :)